TL;DR: Нуждаете се от идея за подарък за техничар? Този пакет,

...
TL;DR: Нуждаете се от идея за подарък за техничар? Този пакет,
Коментари Харесай

Подарете на някого доживотни познания за AI, ChatGPT и Python за под $30!

TL;DR:  Нуждаете се от концепция за подарък за техничар? Този пакет, включващ курсове по AI, ChatGPT и Python вече коства единствено $29,97 (общ. $154) до 25 декември, което го прави съвършеният подарък в последната минута!

Ако имате да подарите другар или член на фамилията, които обичат технологиите, за какво не ги почерпите с усъвършенствани познания за цялостен живот? Този пакет за програмиране с изкуствен интелект, ChatGPT и Python е цялостен с потребни курсове по шифроване и още единствено за $29,97 (общ. $154) до 25 декември. Тъй като не е нужно да чакате доставката на този дигитален продукт, те могат да се изтеглят неотложно уроците са приказен подарък в последния миг!

Този пакет за електронно образование е наложителен за всеки, който желае да научи по какъв начин да употребява силата на AI за основаване на игри, създаване на приложения, планиране на интерфейси и доста други. Пакетът се състои от 14 курса, всички преподавани от най-високо оценени инструктори и центрове за електронно обу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР